41 gymnaster og medfølgende trænere samt hjælpere drog midt i sommerferien mod Tyskland for at deltage i Gymnastica Bürstadt sammen med 1200 andre gymnaster fra store dele af verden.

Mens store dele af Danmark var godt i gang med sommerferien valgte Bryrup Springhold at pakke bussen og køre mod Tyskland. Første mål på turen var Rüsselheim hvor holdet primært skulle træne programmet til opvisningerne i Bürstadt senere på ugen, men der blev også tid til hygge og lidt andre udfordringer end blot gymnastik.

Efter 4 aktive dage i Rüsselheim gik turen videre til Bürstadt hvor holdet de næstkommende dage skulle opvise i en tætpakket hal, fyldt med både festglade gymnaster og ligeledes festligt lokalt publikum. Bürstadt Gymnastica har været afholdt hver 3. år i mere end 30 år, og tiltrækker gymnaster fra nær og fjern — i år var ingen undtagelse, og der var gæster fra både Japan, Israel, Tyrkiet, men også stræk representation fra Danmark og Sverige.

Sammenholdet er en vigtig del af Bryrup Springhold og derfor blev der også indlagt masser af tid til hygge i det nærtliggende friluftsbad, hvor Bryrup Springshold medbragte springbane vakte stor begejstring blandt egne- såvel som de andre gæstende gymnaster.

4 aftener i træk leverede Bryrup Springhold, med stor opbakning fra de andre danske hold, forrygende shows på den store scene i Bürstadt og det var en flok stolte, men trætte gymnaster der efter 10 dage i tyskland kunne vende hjem til Danmark med baggagen fyldt med oplevelser, inspiration og nye venskaber.

Klatretur i Rüsselheim

 

Fælles oplevelser er vigtigt for fællesskabet